“Sportmanagement is het dresseren van emoties”.
Gerry van Gerwen

Sportrecht voor bonden & verenigingen

Op dezelfde wijze als wij ondernemers bijstaan, werken wij binnen het veld van sportrecht voor Bonden en Verenigingen, met dien verstande dat wij de emoties, die in grotere mate meespelen in de sport, onderkennen. Onze advocaten werken als uw juridische stafdienst. Dit wil zeggen dat wij dicht tegen de Bond of Vereniging aankruipen, zodat de cultuur die heerst, begrepen wordt en proactief problemen kunnen worden geconstateerd en voorkomen. 

 

Ondersteuning op het gebied van sportrecht

Vissers Advocatuur ondersteunt bonden & verenigingen met diverse juridische vraagstukken binnen het sportrecht. Wij zijn gespecialiseerd in: Aansprakelijkheid, Arbeidsrecht, Huurrecht, Sponsorovereenkomsten, Tuchtrecht en Verenigingsrecht. Hoe bonden & verenigingen juridisch om dienen te gaan met eventuele winst, is een vraagstuk binnen het verenigingsrecht.       

 

De contractendatabase voor sportverenigingen

Sportverenigingen dienen gebruik te maken van contracten voor onder andere sponsors en vrijwilligers. Zonder juridische kennis is het voor sportverenigingen lastig te bepalen of het contact dat ze gebruiken ook rechtsgeldig is. Hiervoor biedt juridisch sportloket de oplossing. Voor € 95,- heeft U een jaar lang onbeperkte toegang tot contractendatabase waarin een uitgebreid aanbod van standaard contracten voor sportverenigingen is opgenomen. 

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen. Wij voorzien U dan zo spoedig mogelijk van een passend antwoord.  

Contracten voor sportverenigingen

Voor € 95,- per jaar heeft u onbeperkt toegang tot onze contractendatabase waarin een uitgebreid aanbod van contracten voor sportverenigingen is opgenomen.

Onze specialisten

  • Mr Remco Wortel
    +31 (0)73 691 19 79
    +31 (0)6 143 878 68
  • Mr Gijs Volders
    + 31 (0)73 691 19 79

Laatste nieuwsberichten