Meesterknecht in Sport en Recht
Bel: 085 20 30 160

Sportrecht: Juridische bijstand en advies in de Sport

Let op: Het Juridisch Sportloket heeft een nieuw telefoonnummer: 085 20 30 160.
Aan onze website wordt gewerkt.

Sportrecht is een verzamelnaam van meerdere rechtsgebieden die van toepassing zijn in de sportbranche. Belangrijke rechtsgebieden zijn: arbeidsrecht, portretrecht, contractrecht, verenigingsrecht en ondernemingsrecht. Bij sportrecht is het van belang om niet enkel op de hoogte te zijn van de wetgeving, maar ook de diverse regels en voorschriften van sportbonden. Vissers Advocatuur B.V is gespecialiseerd in het sportrecht en staat zowel sporters als verenigingen & bonden bij in hun juridische vraagstukken.

 

Meesterknecht in sportrecht

Het Juridisch Sportloket is een onderdeel van Vissers Advocatuur B.V., gespecialiseerd in het (nationale en internationale) sportrecht. Wij staan U bij ongeacht het niveau waarop U actief bent en ongeacht de aard van uw zaak. Wij zullen echter nooit vergeten waar het omdraait, namelijk: de sport. Wij onderkennen dat sport emotie is en wij houden hier dan ook rekening mee in onze werkwijze. Wij kijken daarom voor U vooruit, en informeren U over ontwikkelingen in het recht, zodat problemen worden voorkomen en uw focus bij de sport kan blijven.

 

Specialistische sportrecht advocaten

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen het sportrecht, hebben onze advocaten de benodigde kennis en ervaring opgedaan waardoor wij U met raad en daad kunnen bijstaan. Of het nu gaat om uw arbeidsovereenkomst, aansprakelijkheid, dopingportretrecht of tuchtrecht, wij staan voor U klaar.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend opnemen op nummer 085 20 30 160. 

 

Contracten voor sportverenigingen

Voor € 95,- per jaar heeft u onbeperkt toegang tot onze contractendatabase waarin een uitgebreid aanbod van contracten voor sportverenigingen is opgenomen.