Nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe ontwikkelingen  11-01-2013

Door Mr R.H.B. Wortel

Beste relatie,

Het einde der wereld zijn we qua datum gepasseerd. De interpretatie van de Maya kalender die niet spreekt over het einde van de wereld, maar van het begin van een nieuwe positieve cyclus spreekt ons kantoor dan ook meer aan. De crisis is weliswaar roerig voor ondernemers, maar biedt ook voldoende dynamiek en reden om nieuwe manieren van ondernemen te ontdekken op weg naar betere tijden, die zeker zullen komen. Dit is te meer reden de uitdaging dit jaar weer met  U aan te gaan en er voor een ieder een (nog) beter komend jaar van te gaan maken. Wij doen dit zoals altijd samen met U als uw Meesterknecht, omdat U het fundament voor ons bestaan bent. 

Afscheid
Bij dezen willen wij ook graag’ stil staan bij het feit dat wij dit jaar afscheid hebben moeten nemen van voormalige collega's, mevrouw Mr Marieke van Kessel en de heer André Lip wegens hun veel te vroeg overlijden. Deze bijzondere mensen, die velen geholpen hebben, zullen wij niet vergeten.

Van een geheel andere orde is het komende afscheid van onze aandeelhouder, de heer Mr Toon Roelofs, per 1 februari van dit jaar, wegens een keuze voor een andere weg in zijn werkend leven. Zijn inzet voor ons kantoor is zeer gewaardeerd en wij wensen Mr Toon Roelofs al het goede toe in de toekomst en zullen er voor hem blijven zijn.

Vestiging Amsterdam
De verdere verbreding in kwaliteit van onze praktijk werd dit jaar gefundeerd door de komst van mevrouw Mr Angélique van Leur. Zij geeft leiding aan de Personen- & Familierechtsectie en is onze eindverantwoordelijke voor onze vestiging in het arrondissement Amsterdam, die in januari 2013 haar start zal kennen. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat zij in genoemd arrondissement net zo succesvol zal zijn als in Den Bosch en Arnhem.

Juridisch Sportloket
Sport zit in ons DNA. Wij beschouwen ons kantoor als een team, waarbij ieder zijn eigen bijzondere en noodzakelijke positie invult. Om onze Sport en Recht praktijk nog meer te ontwikkelen, heeft dit jaar het Juridisch Sportloket (www.juridischsportloket.nl) het levenslicht gezien. Met de lancering van dit Juridisch Sportloket zullen wij in de komende vier jaar op weg naar Rio 2016, beogen om een toonaangevende rol te spelen op het gebied van Sport en Recht.

Going Global?
Naast de ontwikkelingen in Nederland hebben we meer voet aan de grond gekregen in Azië en Zuid-Amerika. Gezien de veranderende markt wereldwijd zullen wij ons hier de komende jaren meer en meer op concentreren. Samen met onze partners van het European Lawyers Network (ELN) en onze vaste juridische en fiscale partners in de USA, Curaçao, Zuid-Amerika, China en Hong Kong, kunnen wij U ook op internationaal gebied van een optimale begeleiding en een volledig pakket van dienstverlening voorzien. 

Nu wij zowel nationaal als internationaal groeiend zijn, keert ter ondersteuning van de organisatie onze oprichter, de heer Mr Johan L. Vissers, terug in de directie, om samen met mij Vissers Advocatuur de nieuwe cyclus in te sturen.

Wij zijn dus klaar voor 2013 en als uw Meesterknecht staan wij klaar voor U!

Vanaf deze plek wensen wij U dan ook geluk, gezondheid, wijsheid en een geweldig nieuw jaar toe!

Met vriendelijke groet,


Mr Remco Wortel
Directeur

Laatste nieuwsberichten