Juridische randvoorwaarden voor Topprestaties

Sportrecht: Juridische vraagstukken voor sporters

U bent geen sporter geworden om zich bezig te houden met contracten, juridische geschillen en dergelijke. Wij begrijpen dat. Helaas is het niet zo dat U zomaar ongestoord uw sport kunt beoefenen. U krijgt te maken met een arbeidsovereenkomst, tuchtrecht, dopingregels, arbitrage, inbreuken op uw portretrecht als aansprakelijkheid binnen de sport.


Ervaren sportrecht advocaten

In het Juridisch Sportloket heeft U de ideale partner om uw (juridische) belangen te laten behartigen. Onze sportrecht advocaten beschikken over een dermate ruime ervaring en kennis binnen sportrecht dat wij in staat zijn U op vrijwel ieder gebied bij te staan. Wij zijn gespecialiseerd in: arbeidsrecht voor sporters, portretrecht, tuchtzaken, dopingzaken en transfers. 

 

De Meersterknecht in sportrecht

Onze juristen en advocaten begrijpen - dankzij hun actieve rol binnen de sport - de emotie die bij sport komt kijken. Tevens hebben wij ervaring met procedures bij het CAS (het hoogste rechtscollege binnen de sport). Wij hebben dus alles in huis om U als een ware Meesterknecht bij te staan en uit de wind te houden, zodat U optimaal kunt blijven presteren.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt U contact met ons opnemen. Wij voorzien U dan zo spoedig mogelijk van een passend antwoord.  


 

Onze specialisten

  • Mr Gijs Volders
    + 31 (0)73 691 19 79

  •  Lars Westhoff
    +31 (0)73 691 19 79
    +31 (0)6 156 445 24

Laatste nieuwsberichten