Wat is sportrecht?

Sportrecht is een verzamelnaam voor alle rechtsgebieden die betrekking hebben op sport en recreatie. Sportrecht heeft betrekking op zowel sporters als bonden & verenigingen. Wij bij Juridisch sportloket ondersteunen daarom zowel topsporters die zich ongestoord willen focussen op het uitoefenen van hun sport, als bonden & verenigingen die kampen met juridische kwesties. Wij hebben een Quickscan ontworpen waarmee we snel inzicht kunnen krijgen in de juridische knelpunten van een vereniging. 

 

Dé sportrecht specialist

Onze juristen hebben ruime ervaring met alle facetten die het sportrecht rijk is. Door deze kennis zijn wij instaat op u op vrijwel ieder gebied te ondersteunen. Dankzij de actieve rol die onze advocaten in de sport hebben vertolkt weten zij exact welke emotie er allemaal bij komt kijken. Wij hebben daarnaast ook ervaring met procedures bij het CAS (het hoogste rechtscollege binnen de sport).

Wanneer u nog vragen heeft over sportrecht kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze juristen. Zij staan u graag te woord met informatie over uw vraagstuk. 

 

Onze specialisten

  • Mr Remco Wortel
    +31 (0)73 691 19 79
    +31 (0)6 143 878 68
  •  Lars Westhoff
    +31 (0)73 691 19 79
    +31 (0)6 156 445 24

Laatste nieuwsberichten